mai 04, 2007

Kutsun huvilisi Pärnusse seminarile:)

Kutsun kõiki huvilisi Pärnusse e-õppe seminarile.
Lisan infoks siia pressiteate:)

Pressiteade
04.05.07
Ühtne e-õppe haridusruum Pärnus
Teisipäeval, 8.mail, toimub Tartu Ülikooli (TÜ) Pärnu kolledžid E-õppe seminar teemal "Ühtne haridusruum Pärnus".
Ühtse e-õppe haridusruumi loomise idee tuli Pärnumaa Kutsehariduskeskuse (PKHK) ja TÜ Pärnu Kolledži haridustehnoloogil. PKHK haridustehnoloog Varje Tipp’i sõnade kohaselt on seminari eesmärk e-õppe alane koostöö erinevate haridustasemetel. Seminaril osalevad üldharidus-, kutse- ja kõrgkoolide esindajad. Olulised on ühtsed standardid ja meetodid, mis erinevatel haridustasemetel toetavad elukestvat õpet.

TÜ Pärnu Kolledži haridustehnoloog Ragnar Õun sõnas, et infopäev on erinevate haridustasemete õpetajatele, kus soovitakse välja selgitada , milline on Pärnumaa e-õppe hetkeseis. Kuna koolid kasutavad erinevaid e-õppe meetodeid, on oluline, et asjadest räägitakse ühtemoodi kui õpilased vahetavad kooli või liiguvad ühelt haridustasemelt teisele.

Infopäeval annavad kõigi kolme haridustaseme õpetajad ülevaate oma senistest kogemustest ja tegemistest e-õppe vallas. Päeva lõpetab diskussioon erinevatest arenguteedest. Osalevad Pärnumaa kõigi haridustasemete õpetajad, kooli- ja omavalitsuste haridusjuhid, e-õppe arenduskeskuse ja Tiigrihüppe SA esindajad.

Seminar “Ühtne haridusruum Pärnus” toimub Tartu Ülikooli Pärnu Kolledžis teisipäeval, 8.mail, kell 12Lisainfo: http://www.hariduskeskus.ee.n13.nss.ee/index.php?id=207
Varje Tipp, Pärnumaa Kutsehariduskeskus, haridustehnoloog, GSM: +372 529 9367

SEMINARI KOKKUVÕTE JA VIDEOD ETTEKANNETEST LEIATE SIIT.